Vloerverwarming Diensten

Neem contact op
Diensten

Comfort. Welzijn. Luxe. Dat zijn de voordelen van vloerverwarming die uw vloeren op precies de juiste temperatuur brengt.

Met vloerverwarmingen kunt u uw vloeren op de juiste temperatuur houden. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het aanzetten van uw centrale verwarming wanneer u thuis bent, of het uitzetten ervan wanneer u niet thuis bent – uw vloeren zullen altijd een gelijkmatige temperatuur hebben.

Wij bieden een volledige ontwerpservice op maat, van begin tot eind.

Vartech gebruikt alleen kwalitatieve materiaal, hierdoor kunt u langer genieten van uw vloerverwarming.

Wij bieden garantie op al onze producten en systemen. 

Heeft u met spoed een vloerverwarming nodig? Wij doen ook aan spoedklussen. Bel ons voor meer informatie over onze spoedklussen.

Ontwerpservice

Wij bieden een volledige ontwerpservice op maat, van begin tot eind. Stuur ons gewoon uw bouwplannen en wij bezorgen u een offerte. Ons team van deskundigen zal bij elke stap met u samenwerken, van het selecteren van het juiste vloerverwarmingssysteem voor uw project tot het ontwerpen van de lay-out en de materialen om ervoor te zorgen dat het er in uw huis fantastisch uitziet.

Vloerverwarmingsmatten en netten zijn allemaal verkrijgbaar bij vartech vloerverwarming

Vloerverwarmingsnetten

Vloerverwarmingsnetten zijn de perfecte keuze om uw huis warm te houden wanneer het buiten koud is. Of u nu een hele kamer of slechts een gedeelte van uw vloer wilt verwarmen, wij kunnen u helpen bij het ontwerpen en installeren van het perfecte vloerverwarmingssysteem voor uw behoeften.

Ons team van deskundigen zal met u samenwerken om de beste oplossing voor uw unieke situatie te bepalen. Wij bieden een verscheidenheid aan opties voor onze klanten, waaronder:

  • Vloerverwarmingsnetwerken voor hele kamers
  • Vloerverwarmingsnetten voor gedeelten van kamers
  • Vloerverwarmingsnetten die bepaalde gebieden in specifieke kamers verwarmen

Vloerverwarming infrezen

ingefrezen vloerverwarming is een populaire keuze voor huiseigenaren.

Het is een geweldige manier om comfort en waarde aan uw huis toe te voegen, en het is ook een gemakkelijke manier om warm te blijven tijdens de wintermaanden.

elektrische vloerverwarming

Elektrische Vloerverwarming

Vloerverwarming met droog systeem is snel en eenvoudig te installeren, en het is een uitstekende keuze voor vele toepassingen.

Een droog systeem vloerverwarming maakt gebruik van elektrische weerstand om de vloer te verwarmen, dus er is geen leidingwerk of water nodig. Dit maakt het een ideale keuze voor ruimtes met beperkte ruimte of waar u de oppervlakken van de ruimte niet wilt beschadigen – bijvoorbeeld bij de installatie van vloerverwarming in een badkamer of keuken.

Vloerverwarming met droog systeem kan ook worden gebruikt in ruimten waar water niet is toegestaan of niet raadzaam is in verband met de gezondheid. Droogsystemen worden vaak gebruikt voor keldervloeren en in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad (zoals badkamers).

Installatie

De installatie van de vloerverwarming wordt uitgevoerd door ons professionele team, dat ervoor zal zorgen dat de klus naar uw tevredenheid wordt geklaard.

Wij hebben een breed scala aan vloerverwarmingssystemen en wij kunnen u adviseren over de beste optie voor uw huis of bedrijf.

Als u wilt dat wij u een offerte geven voor de installatie van vloerverwarming in uw woning, vul dan vandaag nog ons online formulier in.

Slaap in de warmte van uw huis met vartech vloerverwarming.

Vloerverwarming is een geweldige manier om uw huis warm en comfortabel te houden. Het is ook een efficiëntere manier om uw huis te verwarmen dan andere opties, omdat het de kamer direct verwarmt in plaats van de lucht te verwarmen.