Vloerverwarming
Amsterdam

Neem contact op
Woon je in Amsterdam?

Wil je een vloerverwarming laten leggen?

Bent u op zoek naar een goede vloerverwarming in Amsterdam? Dan bent u bij Vartech Vloerverwarming aan het juiste adres. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk een goed aangelegde vloerverwarming krijgt, waaronder Amsterdam.

Door onze jarenlange ervaring en kennis bent u bij ons verzekerd van een goed aangelegde vloerverwarming. En in meeste gevallen wordt deze binnen een dag afgewerkt! Benieuwd wat Vartech Vloerverwarming voor u kan betekenen? Lees dan snel verder of neem contact op voor vrijblijvend advies.

Voordelen van een vloerverwarming

Comfort

Een ander voordeel van vloer verwarming is het verhoogde aangename comfort. Koude voeten op een koude vloer zijn iets van het verleden. Door de stralingswarmte-overdracht van de vloer wordt de warme lucht gelijkmatig door de ruimte verdeeld waardoor er sneller een prettige temperatuur wordt bereikt. Daarnaast is het een voordeel voor hygiëne en gezondheid door het ontbreken van verwarmingselementen zoals radiatoren of convectoren die erom bekend staan veel stof te vangen.

Besparen

Dit systeem was vroeger meer een luxe manier van verwarmen, tegenwoordig zijn de prijzen concurrerend met normale radiatoren en het bespaart zelfs in de energiekosten. Dit komt door het ontbreken van een koudeluchtstroom in huis en dat is comfortabeler verwarmen. Door dit effect profiteer je dus van lagere energiekosten. Steeds meer mensen gebruiken het als enige complete verwarmingssysteem in huis.

Zuinig

Het is verstandig om te streven naar één goed systeem dat weinig energie verbruikt. In nieuwbouwwoningen is het redelijk standaard en ook bij renovaties wordt er vaker voor vloerverwarming gekozen dan vroeger. Vooral als er een nieuwe vloer nodig is wordt vaak gekozen voor een vloerverwarming bij de verbouwing. Een vloerverwarming is dan namelijk makkelijk in te storten, geeft meer ruimte vanwege het ontbreken van (bijna alle) radiatoren en voorkomt stofnesten. Doordat het een lage temperatuur systeem is verbruikt een vloerverwarming dus ook relatief weinig energie, vooral in combinatie met een goede vloerisolatie.

Slaap in de warmte van uw huis met vartech vloerverwarming.

Vloerverwarming is een geweldige manier om uw huis warm en comfortabel te houden. Het is ook een efficiëntere manier om uw huis te verwarmen dan andere opties, omdat het de kamer direct verwarmt in plaats van de lucht te verwarmen.