over ons

Neem contact op

+31 6 12 28 58 20

Wie zijn wij

Van vloerverwarmingssystemen voor hele kamers tot draagbare elektrisch of hydronisch verwarmde matten. Onze vloerverwarmingssystemen leggen de lat hoog voor kwaliteit en prestaties. Wij gebruiken materialen, componenten en constructies van de hoogste kwaliteit om te garanderen dat uw systeem lang meegaat en effectief werkt. Onze systemen zijn UL-goedgekeurd, wat betekent dat ze zijn getest om de veiligheid te garanderen.

Bij Vartech zijn we toegewijd om u te voorzien van de beste vloerverwarmingsproducten en diensten. Wij hebben een zeer ervaren technisch verkoopteam dat al uw vragen kan beantwoorden en u kan helpen bij uw project, of u nu een handelaar bent of een doe-het-zelver.

Ons klantenserviceteam is toegewijd om u te helpen het meeste uit onze producten en diensten te halen. Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw vloerverwarmingsinstallatie probleemloos verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van het comfort en de besparingen van uw nieuwe systeem.

Vloerverwarming: Een natuurlijke oplossing voor een comfortabele nachtrust

De voordelen van stralingsverwarming zijn talrijk. Of u het nu warm wilt hebben op een koude winterdag of koel in de zomer, met een ultramodern stralingsverwarmingssysteem geeft u uw woning een ongeëvenaard gevoel van comfort en luxe.

Vartech Vloerverwarmingen biedt een volledige ontwerpservice op maat en wij bieden u hulp, advies en volledige begeleiding.

Het team van Vartech Vloerverwarmingen is er om u te helpen met uw vloerverwarmingsproject. Wij bieden een volledige ontwerpservice op maat, van begin tot eind. Stuur ons gewoon uw bouwtekeningen en wij bezorgen u een offerte voor alle vereiste onderdelen en een CAD-ontwerp om uw installatie te begeleiden. Ons deskundig team staat u met raad en daad bij om uw project zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wij hebben een schat aan ervaring in de installatie van vloerverwarmingssystemen, of het nu voor nieuwbouw of renovatie is. Onze technici zijn volledig gekwalificeerd en ervaren in alle aspecten van de industrie, zodat u erop kunt vertrouwen dat zij uw project professioneel en efficiënt zullen uitvoeren.

Vloerverwarming specialisten. Met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie, bieden wij een complete ontwerp-, leverings- en installatieservice voor vloerverwarmingssystemen.